Tilbud til borgere med demens og deres pårørende

demens

Information om fremtidige arrangementer vil løbende blive lagt ind.

Se desuden fanerne: 'Tilbud til borgere med demens' samt 'Tilbud til pårørende til borgere med demens'.

Håndsræknings løbe/gåtur - I anledningen af julen.

Lørdag den 4. december 2021  kl. 13.00

Sted: Ved Bålhytten på Molsvej 34, 8410 Rønde.

Man kan gå eller løbe rundt, man kan også gå med rollator - det man kan og det man har lyst til.

Bemærk: ingen tidtagning! Det er motion og hygge.

Spred endelig budskabet og medbring venner, børn, kolleger, familie, naboer, hunde o.s.v.

Efter turen er der kaffe og kage. Der er medaljer til alle.

Tilmelding til Conny på tlf. 28725108 senest den 30-11, hvis man fortryder, er man alligevel velkommen på dagen. Prisen er 25 kr. pr. deltager.

Overskuddet går ubeskåret til Alzheimerforeningen Østjylland til fremtidige arrangementer.

Demensfællesskabet Østjylland har en række gode aktiviteter

Demensfællesskabet Østjylland er et åbent tilbud for mennesker med en demenssygdom og deres pårørende. Her har du mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter og få rådgivning og støtte til at håndtere hverdagen med demens.
De forskellige aktiviteter og arrangementer er åben for mennesker med demens og deres familie, pårørende og venner i både Aarhus, Syddjurs, Favrskov og Odder kommune. Du er velkommen til at deltage i alle aktiviteter i alle kommuner.
Projektet er støttet af SATS- puljemidler og samarbejder med Alzheimerforeningen.

Der er fællespisning, dans, gåture samt meget andet godt på programmet når Demensfællesskabet Østjylland byder ind til aktiviteter.

Se hjemmesiden for oplysninger om kommende aktiviteter: https://demensfællesskabet-østjylland.dk/aktiviteter/

Demensfællesskabet Østjylland er også på Facebook https://www.facebook.com/Demensfællesskabet-Østjylland-160353147978321/ hvor du også kan læse om alle de spændende tiltag der er rundt omkring.

Digitale aktivitetshold

Alzheimerforeningen har fået midler fra Sundhedsstyrelsen til at starte 10 gratis digitale aktivitetshold, for dig der har tidlig eller moderat demens og for op til to af dine pårørende. Træningen på aktivitetsholdene har fokus på:

• Aktiviteter der styrker hjernen
  • Fysiske aktiviteter der styrker kroppen
  • Sociale aktiviteter der styrker trivsel og mentalt helbred

Læs mere her og vær med tilat afprøve et digitalt forløb sammen med andre.

Du kan også læse mere i filen nederst på siden.

Opdateret: 16-11-2021 11:17