Bliv sosu

 

GF 2 inkl. SSA med løn

Hvis du er over 25 år kan du nu blive ansat som elev med løn allerede fra Grundforløb 2 og resten af uddannelsen som social- og sundhedsassistent.

Det betyder, at du bliver ansat og kan få elevløn under hele uddannelsen fra grundforløb til hovedforløb. DU SKAL SØGE IND PÅ SKOLEN FØRST, og når du har modtaget et optagelsesbrev fra skolen sender du det med ansøgningen til Syddjurs Kommune. Se mere på skolernes her : 

https://sosuranders.dk/uddannelser/social-og-sundhedsassistent/grundforloeb-2-sosu-assistent/bliv-ansat-paa-gf2-med-loen/

http://www.sosuoj.dk/uddannelser/sosu-assistent/grundforloeb-2-sosu-assistent/

 

Bliv ansat som social- og sundhedsassistentelev med start til april 2022 eller senere

Drømmer du om at gøre en forskel for mennesker, der har brug for sygepleje og rehabilitering i borgerens eget hjem eller i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen, har du chancen nu, da Syddjurs Kommune søger Social og sundhedsassistentelever med skolegang i Århus eller Grenå.

Uddannelsen starter d. 1. april 2022 – med evt. senere start (afhængigt af merit).

Uddannelsen veksler mellem skole og praktik og giver dig mulighed for at skabe et godt fundament for job og karriere indenfor sundhedsområdet.

 

Du kan læse mere om uddannelsen indhold og opbygning her; https://sosuranders.dk

http://www.sosuoj.dk/uddannelser/sosu-assistent/

 

For at komme i betragtning til optagelse på uddannelsen og ansættelse i Syddjurs Kommune, skal du:

  • Have gennemført grundforløb 2 Social og Sundhed ELLER  Social- og sundhedshjælperuddannelsen
  • Du skal kunne tage ansvar for egen læring og være motiveret for uddannelsen
  • Du skal kunne møde kl. 7.00 på hverdage og i weekender på dine tildelte praktiksteder

Arbejdsvilkår og løn i henhold til gældende overenskomst. Er du over 25 år, kan du søge om voksenelevløn. Du kan finde beskrivelse af kriterier og ansøgningsskema til voksenelevløn her: /borger/aeldre/uddannelse-i-aeldreplejen/bliv-sosu

Der indhentes straffeattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Frist for ansøgning tirsdag d. 2.2.2022 kl. 8.00

Efter vurdering af de skriftlige ansøgninger, bliver du evt. indbudt til en samtale tirsdag d. 8.2  eller onsdag d. 9.2 i tidsrummet mellem kl. 8.30 -15.00. Samtaler finder sted i Byens Hus, Hovedgaden 75 B, Rønde. Samtalerne afholdes i grupper.

Under samtalen med ansættelsesudvalget, har du mulighed for at uddybe din ansøgning.

Du får besked om evt. optagelse tirsdag d.22.2.

Ansøgning foregår elektronisk, klik her:  https://www.syddjurs.dk/indhold/syddjurs-kommune-soeger-social-og-sundhedsassistentelever-4

Vær opmærksom på at læse vejledningen omkring din ansøgning  inden du går i gang med at oploade din ansøgning. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Susanne Pallesen supa@syddjurs.dk tlf. 51343682

Voksenelevløn

Hvis du er fyldt 25 år, kan du på baggrund af relevant erfaring søge voksenelevløn eller voksenlærlingeløn, hvis du ikke har erfaringen. Læs mere om voksenelevløn her.

 

 

Bliv  ansat som social- og sundhedshjælperelev uddannelsen i Syddjurs med start april 2022

Syddjurs søger social- og sundhedshjælperelever til ansættelse pr. 1. april med skolegang på Grenå Sosuskole eller på Sosu-Østjylland (Århus).

Vil du være med til at gøre en forskel for mennesker, der har brug for hjælp til personlig pleje, praktisk hjælp, vejledning samt rehabilitering for at få dagligdagen til at fungere, har du chancen nu, da Syddjurs Kommune søger Social- og Sundhedshjælperelever.

Arbejdet kræver, at du kan leve dig ind i andre menneskers situation, tage ansvar, og at du har evner til at samarbejde, men også til at arbejde selvstændigt. I praktikken er der praktikvejledere, som vil have fokus på at støtte dig til at nå praktikmålene.

For at komme i betragtning til optagelse på uddannelsen og ansættelse i Syddjurs Kommune, skal du have gennemført grundforløb 2 Social og Sundhed.

Du kan læse mere om uddannelsen indhold og opbygning her

https://www.sosuoj.dk/uddannelser/sosu-hjaelper/hovedforloeb-sosu-hjaelper/

https://www.sosuoj.dk/uddannelser/sosu-hjaelper/hovedforloeb-sosu-hjaelper/

 

Arbejdsvilkår og løn er i henhold til gældende overenskomst. Er du over 25 år, kan du søge om voksenelevløn. Du kan finde beskrivelse af kriterier og ansøgningsskema til voksenelevløn her: /borger/aeldre/uddannelse-i-aeldreplejen/bliv-sosu

Der indhentes straffeattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Frist for ansøgning er tirsdag d. 2.2.22 kl. 8.00

Efter vurdering af de skriftlige ansøgninger, bliver du evt. indbudt til en samtale tirsdag d. 8.2  eller onsdag d. 9.2 i tidsrummet mellem kl. 8.30-15.00. Samtaler finder sted i Byens Hus, Hovedgaden 75 B, Rønde. Samtalerne afholdes i grupper.

Under samtalen med ansættelsesudvalget, har du mulighed for at fortælle dels om hvorfor du ønsker at uddanne dig til Social- og Sundhedshjælper, og dels uddybe din ansøgning.

Du får besked om evt. optagelse tirsdag d. 22.2.

Ansøg her: https://www.syddjurs.dk/indhold/syddjurs-soeger-social-og-sundhedshjaelperelever-til-ansaettelse-pr-1-april-2022-med

 

 

 

Opdateret: 21-08-2022 12:00

Kontakt