Billedkunstrådet

Billedkunstrådet har som formål at styrke den professionelle billedkunsts potentiale i Syddjurs Kommune, støtte initiativer, der fremmer udviklingen af billedkunsten, og vejlede i forbindelse med større billedkunstneriske projekter. Billedkunstrådet skal derudover bidrage til øget synlighed omkring kunstnere i Syddjurs Kommune.

Læs mere her: Billedkunstrådet

 
Syddjurs Kommune tager imod ansøgninger til Billedkunstrådet.

Alle kandidater med baggrund indenfor områderne billedkunst, kunstformidling og kunsthåndværk kan frit søge om en plads i Billedkunstrådet i 2022 og 2023.

Send en motiveret ansøgning inklusiv cv senest 26. september 2021 til syddjurs@syddjurs.dk att. PUK.

Syddjurs Kommune har siden 2010 haft et aktivt billedkunstråd, som er kommunens kunstfaglige organ og har til formål at styrke den professionelle billedkunsts potentiale i Syddjurs Kommune, støtte initiativer, der fremmer udviklingen af billedkunsten og vejlede i forbindelse med større billedkunstneriske projekter.

I de tidligere år har Billedkunstrådet blandt andet arbejdet med oprettelsen af Ebeltoft Kunsthal, diverse masterclasses og vejledning ved kunstfaglige ansøgninger.

 

Ansøgning til Billedkunstrådet:

Alle er velkomne til at ansøge om en plads i Billedkunstrådet, men professionelle kunstnere med en færdiggjort kunstuddannelse, konsekvent billedkunstnerisk udstillingsvirke eller medlemskab af BKF vil blive prioriteret i udvælgelsesfasen.

Udvalget for Plan, udvikling og kultur forbeholder sig retten til ikke at vælge nogle af de indstillede kandidater.

 

Ansøgningsfrist

Begrundet indstilling indsendes senest 26. september 2021 til syddjurs@syddjurs.dk att. PUK.
For yderligere oplysninger kontakt: Kulturkonsulent Lise Grankvist Larsen, ligl@syddjurs.dk

Opdateret: 23-09-2021 10:49

Kontakt