Ny tildelingsmodel for skoleområdet

Byrådet besluttede i budgetforliget for 2016 at der i 2016 skulle præsenteres en ny tildelingsmodel for skoleområdet.

Skolestruktur ændres ikke

Efter et gruppeformandsmøde onsdag den 10. februar med deltagelse af alle partier, er forligskredsen enig om at skolernes nuværende struktur og skoledistrikter ikke ændres. Der arbejdes videre med at finde en tildelingsmodel som bedst muligt understøtter kvalitet og bæredygtighed på alle skoler.

Se link til pressemeddelelse nederst på siden.

Forhøring udsat

Familie- og institutionsudvalget besluttede på deres møde den 1. februar ikke at sende oplægget i forhøring. Udvalget ønskede en række ekstra punkter belyst.

> Se referat fra mødet her

Baggrund

Den kommende nye organisering skal håndtere en justering af tildelingsmodellen, som er den model der tildeler midler til skolerne pr. elev. Den nye organisering skal også håndtere de forventede store ændringer i antallet af elever de kommende år.

> Se budgetforliget her

Skoleområdet har indledt en dialogproces med skolebestyrelserne for at udarbejde et oplæg til byrådet. Processen mod et oplæg og behandling af høringssvar kan følges på de åbne dagsordner og referater til familie og institutionsudvalget.

Politiske møder

Møde i udvalget for familie og institutioner den 1. februar 2016

Møde i udvalget for familie og institutioner den 7. december 2015

Høringssvar

Afgiv høringssvar: Send dit høringssvar til: abj@syddjurs.dk

Alle høringssvar vil blive synlige her på siden. I december og januar har sagen været i forhøring hos de lokale skolebestyrelser. De indkomne høringssvar kan ses under forhøring til tildelingsmodel i menuen til venstre. Alle hørignssvar efter forhøringen vil blive publiceret under Høringssvar - ny organisering af skoleområdet.

 

Opdateret: 21-09-2017 10:45

Kontakt