INIS

INIS – Idræt og Natur I Syddjurs er et tilbud om idræt og friluftsliv for alle brugere på Syddjurs Bo- og Aktivitetstilbud. Brugerne vælger sig på INIS de dage, de ønsker, ud fra de aktiviteter, der er. Det vil sige, de kan deltage en, to, tre eller fire dage om ugen efter eget valg.

 

Aktiviteter

Der udbydes hockey, fodbold, boccia, spinning, svømning og ud i naturen. Flere gange om året deltager vi i stævner med andre aktivitetstilbud, hvor gamle og nye venskaber plejes. I september afholder vi vores eget stævne, INIS-Cup, med ca. 200 aktive sportsfolk.
Eksempler på ”ud i naturen”: Militærbanen i Romalt Bakker, Mols Bjerge, vandreruter, Vinterbadning i Nappedam, Orienteringsruterne ved Naturlegepladsen i Grenå, Kalø Slotsruin, Bålmad, sheltertur og fisketure.

Der kan opstå egenbetaling i forbindelse med nogle af aktiviteterne.

Støtte og vejledning

I INIS udfordrer vi os selv og hinanden.
Vi eksperimenterer. Vi opdager at vi kan klare udfordringer, vi ikke troede, vi kunne.
Vi snakker også om kost og vægt. Vi dyrker fællesskabet og holdfølelsen.
Vi har fokus på, at den enkelte i gruppen, klarer så meget som muligt selv, med den rette individuelle støtte, vejledning og med udvikling for øje. Vi efterstræber at borgeren får succesoplevelser og følelsen af at mestre eget liv, så meget som muligt.

Opdateret: 26-08-2020 12:00

Kontakt