Kahytten

Kahytten- 8 lejligheder
Kahytten er en gruppe mennesker, med betydelig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Mange af borgerne har begrænset verbalt sprog, så en af fokuspunkterne er kommunikation som grundstenen for det indbyrdes samvær og samspil. Der arbejdes med at skabe en tryg forudsigelig dag med fokus på nærhed og omsorg. I Kahytten bor vi i etværelseslejligheder med et sove/ opholdsrum, eget bad samt loftlift. Fra lejligheden kan vi komme direkte ud på terrassen.
 

Støtte og vejledning
Alle beboere har brug for hjælp og støtte i alle livets tænkelig situationer. Der bliver taget højde for den enkeltes behov.

Vi ledsager til tandlæge og lægebesøg. Vi har både fysioterapeut, fodterapeut, massør og frisør som kommer i huset. Vi har fokus på, at have et tæt pårørende samarbejde.

 

Aktiviteter
På kahytten er der tid til at lytte, snakke, synge godnat sang, beslutte hvilken film der skal på dvd’en, lægge det rigtige tøj frem til i morgen. I weekenderne tager vi ofte på tur ud i det blå. Nogle gange går udflugterne til kattegatcenteret, Djurs sommerland, Randers storcenter mv. Vi tager på koloni ca. en gang om året.

På kahytten har vi forskellige traditioner. Vi fejrer hinandens og kahyttens fødselsdag, gudstjeneste på Marie Magdalene, grillaften med pårørende, nytårstaffel med kandis i Ørum og julehygge.

Tilbudsportalen

Opdateret: 29-06-2020 14:01

Kontakt