Vestergade 114B 1. sal

114 B 1.sal – 8 lejligheder + 1 aflastningslejlighed
På første sal bor der en gruppe borgere med betydelig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Det er borgere med lavt til moderat funktionsniveau. Der arbejdes med at skabe en tryg forudsigelig dag med fokus på nærhed og omsorg. På 1.sal bor vi i etværelseslejligheder med et sove/ opholdsrum, eget bad samt loftlift.

Støtte og vejledning
Vi tager udgangspunkt i den enkelte, det sker i deres tempo og vi tager udgangspunkt i borgerens funktionsniveau og inddrager borgeren udfra tanken om at være så selvhjulpen som muligt. Støtte ydes lige fra let guidning og til hjælp til det meste. Vi ledsager til tandlæge og lægebesøg. Vi har både fysioterapeut, fodterapeut, massør og frisør som kommer i huset. Det er vigtigt for os med en god kontakt og relation til de pårørende, og inddrager disse i forskelligt omfang f.eks. ved hjælp af sms og telefonsnak.

Aktiviteter
På 1. sal tilbyder vi et bredt spekter af aktiviteter. Vi har et aktivitetsskab med musikinstrumenter, bolde, faldskærm, klangskåle og meget mere. Borgerne kan lide at lytte til historier, musik, gåture, hygge i kuglebadet, hængekøjen og på drømmeøen, dufte og mærke samt få massage. Vi er glade for hyggestunder både i fællesskabet og mere individuelt. En gruppe af borgerne kan også godt lide at hjælpe med madlavning.

Vi tager på ferie koloni 1 gang om året. Her tager vi udgangspunkt i den enkelte, hvad er hans og hendes fede ferie ønske. Vi tager endvidere til nytårstaffel-kandis, sølund festival, Randers festival, juletræsfest, vinterlege. I weekender og ferier tager vi på længere ture og kortere udflugter.

 

Tilbudsportalen

Opdateret: 29-06-2020 14:07

Kontakt