Er du iværksætter?

Syddjurs Kommune er det helt rigtige sted, hvis du har planer om at etablere din egen virksomhed.

Har du brug for hjælp til at starte egen virksomhed?

Syddjurs Kommune ønsker at fremme en stærk iværksætterkultur i hele kommunen og inden for alle brancher, og vi tilbyder gratis vejledning til alle iværksættere før og efter start af virksomheden.

Vejledningen foregår hos Erhvervsservice Syddjurs, som varetages af Væksthus Midtjylland. Her kan du få generel information om det at starte egen virksomhed samt gøre brug af deres tilbud om iværksætterkurser, inspirationsmøder, netværk og meget mere.

 

Du kan læse mere om Erhvervsservice Syddjurs her.

 

Vil du vide mere?

imidt

Er du iværksætter og ønsker gratis vækstvejledning, kan du kontakte imidt. Her vurderer din lokale erhvervsservice, om din virksomhed har vækstpotentiale og dermed kan udvælges til yderligere sparring hos vækstkonsulenterne i Væksthus Midtjylland.

 

Væksthus Midtjylland

Væksthus Midtjylland leverer uvildig, professionel sparring og rådgivning, der kan være med til at udvikle og skabe vækst i din virksomhed.

 

Virk/Startvækst

Virk / Startvækst er målrettet rådgivning til virksomheder i vækst. Her kan du få kompetent vejledning til udvikling af virksomheden, og du kan finde inspiration samt en række nyttige online værktøjer, bl.a. forretningsplaner og screeningsmetoder.

 

Virk / Indberet

Virk / Indberet er din digitale indgang til det offentlige, når du skal indberette til myndighederne på vegne af din virksomhed.

 

Patent- og Varemærkestyrelsen

Vil du udnytte dine immaterielle rettigheder til at skabe vækst i din virksomhed, kan du kontakte Patent- og Varemærkestyrelsen og få rådgivning om bl.a. design, patenter og varemærker samt hjælp til at afdække din virksomheds muligheder for at gøre din ide til en forretning.

 

Opfind.nu

Opfinderrådgivningen er et tilbud til dig, der ønsker rådgivning til at modne din ide samt at opnå salg af udnyttelsesretten til en virksomhed. Rådgivningen tager udgangspunkt i ”Opfinderens 10 trin”, der beskriver arbejdsprocessen fra ideens opståen til licensering til en virksomhed.

 

Startupsvar.dk

Som iværksætter er der mange spørgsmål og problemstillinger at tage stilling til både før og efter start af din virksomhed. På startudsvar.dk finder du 100 svar på de vigtigste spørgsmål, og du bliver præsenteret for virksomhedsrelaterede problemstillinger på en forståelig måde.

 

Amino Debat

Amino er en portal for danske iværksættere og selvstændige erhvervsdrivende. På Amino Debat udveksler iværksættere råd og viden med hinanden, bl.a. inden for marketing, moms og salg.

 

DVCA

DVCA (Danish Venture Capital and Private Equity Association) er brancheorganisation for venture- og kapitalfonde samt business angels. Hvis du søger investorer til din virksomhed, kan du hos DVCA finde information om, hvem af foreningens medlemmer der er relevante for din virksomhed at kontakte.

 

Legatbogen

Legatbogen er et register over alle fonde og legater i Danmark med det formål at gøre legatsøgning nemt og effektivt. Søgemaskinen er gratis.

 

Tilskudsbasen.dk

Hos tilskudsbasen kan du tegne abonnement og herigennem få adgang til en online database med fonde, legater og puljer fra Danmark, Norden, EU og resten af verden. Databasen indeholder informationer om bl.a. fondenes formål, hvad der gives tilskud til samt ansøgningsfrister og –procedurer.

 

Byg og Miljø

Hvis du vil ansøge om en byggesag eller en sag inden for miljø, finder du på Byg og Miljø nyttig information, såsom hvilken dokumentation kommunen kræver for at behandle din sag. Byg og Miljø er også et selvbetjeningssystem, hvor du kan søge om eller anmelde sager.

 

Opdateret: 03-10-2021 01:45

Kontakt