CORA og Djursland

CORA og Djursland arbejder for digitale landdistrikter

 

 

Norddjurs Kommune og Syddjurs Kommune er to af i alt 18 partnere fra syv EU medlemslande, der via CORA samarbejder om at videreudvikle landdistrikterne i Nordsøregionen.

Ved at synliggøre fælles udfordringer, afprøve innovative løsninger og udveksle erfaringer, arbejder man sammen om fremtidens avancerede digitalmiljø.

Målet er at forbedre de offentlige tjenester og skabe et miljø, der ”inviterer” til digital innovation i landdistrikter:
Læs mere på https://www.djurslandonline.dk/om/cora-og-djursland/

 

Sikkerhed i den digitale verden

Sikker it-netværk og -systemer er afgørende for vores daglige liv.

Vi ønsker alle at vores personlige og forretningsmæssige kommunikation og data er forsvarligt sikret.

Vi ønsker at holde onlinesamfundet og økonomien i gang.

Cyberkriminelle angriber ikke computere. De er interesserede i os og vores oplysninger. Vi kan være af interesse for hackere af grunde, som vi ikke forstår. Derfor bør vi være opmærksomme og handle derefter. Vi er nødt til at lære at forblive sikre i den digitale verden. Vi kan sørge for, at vi hver især og sammen som et samfund er sikre på vores digitale rejse.

Du kan lære mere om cybersikkerhed fra de gratis online kurser på www.coraproject.eu/training. Her kan du læse mere om hvem cyberkriminelle er, hvordan de udfører deres angreb, og hvordan man forhindrer et angreb. Du kan også lære noget om cybersikkerhed i Internet of Things (IoT) og meget mere.

At være sikker i den digitale verden er lettere end du tror. Hold dine adgangskoder stærke, hold din software opdateret, stol ikke på fremmede, tænk inden du klikker og anvend sund fornuft! Hvis du forbliver sikker, hjælper du andre med at være i sikkerhed.

Opdateret: 19-03-2022 16:15

Kontakt