Bliv sosu-assistent

Drømmer du om at gøre en forskel for mennesker, og har du lyst til at arbejde med opgaver indenfor sygepleje, sundhedsfremme, rehabilitering og forebyggelse, så har du løbende  muligheden for at søge ansættelse som assistentelev i Syddjurs Kommune.

Som social- og sundhedsassistent kan du arbejde i det nære og det specialiserede sundhedsvæsen som kommunale aflastningstilbud, udskrivningsafsnit på somatiske afsnit, hjemmeplejen, plejecenter, i psykiatrien, og i bofællesskaber og på rehabiliterings-afsnit, hvor du arbejder med syge, handikappede og ældre i et rehabiliterende perspektiv.

Arbejdet består blandt andet af pleje og  omsorg, sygepleje og aktivitetsopgaver. Uddannelsen veksler mellem skolegang og praktik. Overordndet er der  tre forskellige praktikperioder: Det nære sundhedsvæsen hvor du kommer i praktik dels i hjemmeplejen, sygeplejen og på plejecenter, i psykiatrien hvor du kommer i praktik i henholdsvis et demensafsnit, Bofællesskaber og i socialpsykiatrien (Bostøtte Syddjurs) og endelig det samlede sundhedsvæsen, hvor du kommer i praktik på sygehus, i sygeplejen og på et plejecenter. Din arbejdstid er 37 timer om ugen.

Assistentuddannelses har været igennem en del ændringer  pr. 1/1 2017, så se på skolens hjemmeside vedr. flere oplysninger.

https://sosuranders.dk/

https://www.sosuoj.dk/ 

Ansættelses- og adgangskrav for social- og sundhedsassistentelev

For at blive social- og sundhedsassistentelev skal du have følgende kvalifikationer for at komme i betragtning:

  • Har gennemført GF 2 til social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistenter
  • Naturfag på E niveau - bestået
  • Dansk på D niveau - bestået
  • Førstehjælp - 12 timers kursus
  • Elementær brandbekæmpelse – 3 timers kursus

Ønsker du nærmere informationer så ring til uddannelseskoordinator Susanne Pallesen: tlf. 51343682 eller mail på: Supa@syddjurs.dk

 

Opdateret: 15-11-2021 13:34

Kontakt