Bliv sygeplejerske

Autorisation som sygeplejerske giver adgang til at arbejde i mange forskellige jobs i Danmark og i udlandet. Som sygeplejerske finder du typisk job på hospitaler, på plejehjem og i kommunernes hjemmepleje og plejecentre eller hos de praktiserende læger. Ligeledes er der mulighed for at arbejde for humanitære organisationer.

På uddannelsen lærer du at yde professionel sygepleje - herunder at tale med syge mennesker og deres pårørende. Du lærer at forholde dig kritisk analyserende til dine opgaver. Ligeledes lærer du håndteringen af begreber som død, angst og smerte.

Sygeplejerskeuddannelsen er en mellemlang videregående uddannelse på 3½ år. Uddannelsen foregår som en vekslen mellem teoretisk og klinisk (praktisk) undervisning. En professionsbachelortitel giver mulighed for videregående studier på kandidat- og phd-niveau.

I Syddjurs Kommune varetager vi aktuelt uddannelsesforløb for studerende på alle semester. Uddannelsesforløbene foregår dels i hjemmesygeplejen med udgangspunkt i Thorsager, på plejecenter  Lillerupparken og Rosengården beliggende  i Rønde og Hornslet, på Demensafdelingen Frejasvænge i Kolind, samt på Rehabiliteringsafdelingen i Tirstrup.

Se semesterbeskrivelser og kliniske studieplaner her; https://praktik.via.dk/sygeplejerske-aarhus/modul-og-semesterbeskrivelser/Sider/default.aspx

 
Link til sygeplejeskolen i Aarhus: https://www.via.dk/uddannelser/sygeplejerske

Link til Dansk Sygeplejeråd: www.dsr.dk

 

Opdateret: 08-12-2020 21:00

Kontakt