Uddannelse indenfor Sundhed & Omsorg

Få en uddannelse i ældreplejen

Afdelingen for Sundhed & Omsorg i Syddjurs Kommune har ca. 1100 ansatte indenfor forskellige faggrupper. Vi er med til at uddanne bl.a. social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, grundforløbselever, sygeplejersker, psykomotoriske terapeuter, fysio- og ergoterapeuter.  I øjeblikket ansætter vi min. 24  social- og sundhedshjælperelever samt 50+ social- og sundhedsassistentelever årligt.  Vi har praktiksteder i henholdsvis hjemmeplejen, plejeboliger, psykiatrien Bostøtte, Frejasvænge for borgere med demensdiagnoser, bofællesskab på plejecenter Rosengården, Botilbud på Tendrup Møllevej og på Rehabiliteringsafdelingen i Tirstrup Eleverne kommer fra  Grenå-, Randers social – og sundhedsskoler samt Sosu-Østjylland i Århus.

Økonomi

Som SOSU-elev er der mulighed for at søge voksenelevløn. Er du over 25 år og har du min. 600 timers praktisk erfaring indenfor området kan du søge voksenelevløn. Du kan også- hvis du ikke har erfaring fra området søge om voksenlærligeløn. Se kriterierne her: voksenelevløn

For at kvalificere dig til at komme ind på de to uddannelser, skal du gennemføre og bestå Grundforløb 2 SOSU på en SOSU-skole. Grundforløb 2 varer op til 20 uger. Hvis du er over 25 år, vil du blive ansat i et samlet forløb med grundforløb og hovedforløb på sosu-assistentuddannelsen. Du kan søge mere information om, hvordan du optages på Grundforløb 2 på SOSU-skolen. Læs mere om de to uddannelser nedenfor – og på SOSU-skolernes hjemmesider: 

Randers Social- og Sundhedsskole

SOSU Østjylland

Vidste du at,

Ønsker du at vide mere om uddannelse i ældreplejen i Syddjurs Kommune, er du velkommen til at kontakte uddannelseskoordinator Susanne Pallesen.

 

 

Opdateret: 23-09-2021 10:04

Kontakt