Vaccination mod COVID-19

Revaccination tilbydes aktuelt til personer, hvor der er gået mere end 6 måneder og 2 uger siden færdigvaccination.

Når du indstilles til revaccination, vil du få tilsendt et brev via digital post fra Statens Serum Institut. Her er det beskrevet, hvordan man booker sig ind til revaccination.

Har man har behov for vejledning til at booke tider på www.vacciner.dk, kan man ringe til 44 22 07 27 eller skrive en e-mail til vaccinersupport@sundhed.dk

Hvis du er digitalt fritaget og har modtaget et brev med posten, vil du skulle bestille tid ved at ringe på tlf. 70 23 24 15

Der er vaccinationscentre placeret i Hornslet og Grenå. På Vaccinesteder - Region Midtjylland (rm.dk) kan du se de opdaterede åbningstider. Der er kun fremmøde med booket tid og ikke mulighed for drop in.

Det er også muligt at blive vaccineret ved praktiserende læger og ved private vaccinationscentre. Se en oversigt over vaccinationssteder her 

Et godt stik

Har du brug for hjælp til at blive vaccineret? Røde Kors’ nye vaccinations-hjælpelinje: Et godt stik kan hjælpe med både booking og transport. 

Ring til et godt stik på 3529 9660 ALLE dage ml. 10-16 eller book hjælp på etgodtstik.dk

Hjælp til transport 

Hvis man har brug for hjælp til transport og ikke kan få hjælp fra sit netværk eller benytte flextaxi eller handicapkørsel, kan man kontakte kommunen på telefon 87 53 50 00.

Kommunen vil overtage booking af vaccinationstid og der bevillige kørsel til nærmeste vaccinations center i Hornslet eller i Grenå.

Hjemmevaccination 

Hvis man ikke er i stand til at komme ud af sit hjem og blive vaccineret i et vaccinationscenter kan man indstilles til hjemmevaccination ved at kontakte kommunen på tlf. 87 53 50 00. 

Få mere at vide om vaccinationer

Læs  Revaccination COVID-19 - Sundhedsstryrelsen
Til dig, der skal revaccineres mod COVID-19 - Sundhedsstyrelsen

Har du spørgsmål vedrørende vaccination kan du kontakte den fælles, nationale coronahotline på 70 20 02 33.
 

 

Opdateret: 20-12-2021 09:25

Kontakt