Vestergade 114A

Vestergade 114 A – 8 pladser
Botilbuddet er primært målrettet til unge mennesker med psykisk funktionsnedsættelse med et bomiljø, hvor unge udfordrer sig selv og hinanden, og sammen undersøger mulighederne for deres fremtidige voksenliv. De unge har hver sin toværelses lejlighed med eget bad og tekøkken. Der er et stort fælles køkken og fælles stue hvor der er plads til hygge, spil, snak ogse tv i.

Støtte og vejledning
Sammen med de unge skaber medarbejderne et ungdomsmiljø, hvor den unge kan udvikle sin egen identitet i samspil med andre ligestillede unge. De unge får hjælp til indkøb, madlavning, borddækning, opvask, tøjvask, personlig hygiejne, oprydning, rengøring, forståelse af økonomi, ledsagelse til læge mv., til læsning af breve fra det offentlige og til indkøb af tøj, gaver mv. Vi hjælper de unge med at strukturere og overskue hverdagen, så de kan få mulighed for at tage ansvar for eget liv.

Aktiviteter
Der arrangeres udflugter og ferier ud fra borgernes ønsker og gerne på kryds af afdelinger. Alle har hver sin interesse/lyst og dem prøver vi så vidt muligt at imødekomme - nogen vil i biografen, andre ud at shoppe, og nogen kan lide at komme ud at få en god middag, eller bare nyde en god snak med en medarbejder i sin lejlighed.

Tilbudsportalen

 

 

Opdateret: 29-06-2020 13:51

Kontakt