Broen

Broen – 8 lejligheder
Broen er et botilbud til borgere med psykisk og fysisk funktionsnedsættelse, dog kræver de fysiske rammer, at man som udgangspunkt er fysisk selvhjulpen, og ikke har behov for store hjælpemidler.

På Broen har man hver sin toværelses lejlighed med eget bad og tekøkken. Der er fælles køkken og stue, som bliver brugt til hygge, snak og til at se tv i. Broen er en afdeling, der ligger på 1. sal, lige midt i bofælleskabet. Vi har en stor fælles terrasse, med en helt fantastisk udsigt. Terrassen deler vi med de andre afdelinger, og om sommeren bliver der grillet, nydt solskinnet og dyrket krydderurter til eget brug. Om vinteren og til jul pynter vi terrassen med juletræer.

 

Støtte og vejledning

Borgerne får hjælp til indkøb og madlavning, forståelse af økonomi, ledsagelse til læge mv., til læsning af breve fra det offentlige og til indkøb af tøj, gaver mv. Vi hjælper borgerne med at strukturere og overskue hverdagen, så de kan få mulighed for at tage ansvar for eget liv.

Vi understøtter og hjælper borgerne i at skabe gode sociale relationer såvel i rollen som samfundsborger, ven eller kæreste

 

Aktiviteter

Der arrangeres udflugter og ferier ud fra borgernes ønsker og gerne på kryds af afdelinger.

Alle har hver sin interesse/lyst og dem prøver vi så vidt muligt at imødekomme - nogen vil i biografen, andre ud at shoppe, og nogen kan lide at komme ud at få en god middag, eller bare nyde en god snak med en medarbejder i sin lejlighed.

 

 

Tilbudsportalen

Opdateret: 29-06-2020 14:03

Kontakt