Bofællesskabet Skovparken

Skovparken - 16 lejligheder
Bofællesskabet Skovparken ligger centralt i Ryomgård og består af 16 rækkelejligheder med stue, soveværelse, køkken og bad. Alle lejligheder har egen indgang og er bygget sammen, således at der dannes små hyggelige gårdhavemiljøer til samvær og hygge. Til bofællesskabet hører endvidere to fælleshuse, Birk og Bøg, som hver især danner rammen om det daglige fælles liv, såsom spisning, samvær, kurser og andre aktiviteter.
 

I Skovparken bor 16 udviklingshæmmede voksne mænd og kvinder fra 18 år -. Fælles for gruppen er at de alle er fysisk selvhjulpne.

 

Støtte og vejledning
Beboerne får i fornødent omfang hjælp til indkøb og madlavning, og laver på skift mad til hele gruppen. Personalet tilbyder endvidere hjælp til forståelse af økonomi, ledsagelse til læge mv., til læsning af breve fra det offentlige og til indkøb af tøj, gaver mv. Vi hjælper borgerne med at strukturere og overskue hverdagen, så de kan få mulighed for at tage ansvar for eget liv.

Vi understøtter beboerne i at skabe en større forståelse for egne følelser, reaktioner og hjælper beboerne i at skabe gode sociale relationer såvel i rollen som samfundsborger, ven eller kæreste.

 

Aktiviteter
Der afholdes beboermøder, hvor beboerne er med til at arrangere udflugter og ferier, gerne på tværs af afdelinger og hvert år afholdes den årlige fødselsdag for Skovparken, hvor alle pårørende inviteres til spisning og hygge.

 

Tilbudsportalen

Opdateret: 30-06-2020 11:09

Kontakt