Digitale kort -GIS

Kig Syddjurs i kortene

Digitale kort er et tilbud til alle borgere om at se en række af de oplysninger, Syddjurs Kommune har registreret på kort.  

Du kan for eksempel se luftfoto i meget høj opløsning, matrikelkort, natur- og miljøoplysninger, daginstitutioner og seværdigheder.

I kortene er der mulighed for at søge på adresse, matrikelnummer eller en hel vej. Du kan også tænde og slukke for forskellige kortlag, og se hvilke lokalplaner eller kommuneplanrammer der gælder forskelllige steder, f.eks. på din egen ejendom. Du kan også benytte Hvad gælder for min adresse.

 
Kun vejledende

Kortene er vejledende, og du kan derfor ikke bruge dem som dokumentation. 
De forskellige lag på kortene er ikke tegnet med samme nøjagtighed, derfor er det ikke altid sikkert, at kortene passer helt sammen når der zoomes langt ind. Hvis dine arealer ligger nær kanten af et udpeget område, skal du være særlig opmærksom. Er du usikker på kortenes betydning er det en god idé at kontakte kommunen.

 

Prøv at se ...

Lokalplaner
Find lokalplaner på et kort. Se din matrikel og følg link til BBR og vurderingen. Se også andre temakort og arealrestriktioner, som f.eks. §3 beskyttet natur, beskyttelseslinjer, vandløb mm.

Borgerservice og institutioner
Se hvor de forskellige service tilbud er i Syddjurs Kommune.

Historiske kort
Se historiske kort og luftfotos fra ca. 1789 til i dag.

I menuen her til venstre er der også meget mere indformation om kort.

Opdateret: 13-07-2021 16:13

Kontakt