Mand til Mand

Mand til mand projektet
Mand til mand projektet
Et fællesskab for mænd, hvor samværet er det vigtigste

Der findes Mand til Mand-grupper i Hornslet, Ebeltoft, Ryomgård og Rønde. 

Grupperne er på 4-8 mænd, og de mødes nogle timer et par gange om måneden. I hver gruppe er én eller flere af mændene tovholdere. Gruppen beslutter i fællesskab, hvad der skal ske, og hvordan deres mødested skal fungere. Nogle af grupperne tager på ture i området i kommunens minibusser, en gruppe arbejder med at etablere et reparationsværksted – og en tredje gruppe arbejder med at indrette et klublokale, hvor de mødes og drikker kaffe og spiller dart eller andre spil sammen. Det vigtigste er det hyggelige samvær med andre mænd. Tovholderne opkræver et beskedent beløb til kaffe og brød og i forbindelse med busture.

Grupperne understøttes af Syddjurs Kommunes forebyggende netværksmedarbejdere. De hjælper med at finde nye medlemmer til grupperne og kan også hjælpe med at løse forskellige praktiske udfordringer omkring lokaler og transport mm.

Mandegrupperne er startet som et projekt med støtte fra Sundhedsstyrelsen. I den forbindelse er der udarbejdet materialer i form af postkort, plakater og nogle korte videoer, som kan bruges til at gøre opmærksom på gruppernes arbejde. 

Video


 

 

 

Kontakt

Hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil høre lidt mere om mandegruppen i dit område, kan du kontakte netværkskoordinator Kathrine Eie Frigaard på telefon 23 37 80 41 eller mail kef@syddjurs.dk

Få mere at vide

Vil du læse mere om fællesskaber for mænd, kan du læse om Mænds Mødesteder her.
Fællesskaber for mænd - Mænds Mødesteder Danmark (mmdanmark.dk)
 

Opdateret: 17-08-2021 10:45

Kontakt