Gratis kompenserende undervisning

Pilates

Syddjurs Kommune tilbyder gratis kompenserende undervisning i pilates og varmtvandsbassin. Undervisningen tager sigte efter at afhjælpe eller begrænse virkningerne af forskellige handicaps. Der trænes ligevægt, koordination og balance samt genoptrænes muskler og led.

Pilates-undervisningen foregår tirsdage og onsdage i Sundhedshuset i Kolind og varmtvandsbassin-undervisningen foregår tirsdage, onsdage og fredage på Træning & Sundhed i Tirstrup. Undervisningen er GRATIS og starter op uge 3.

Deltagelse kræver visitation og ansøgningsskema kan rekvireres ved FOF Djursland, som administrerer dette tilbud. Kontakt FOF på tlf. 86 32 55 88 eller på mail f@f-djursland.dk

 

Opdateret: 04-01-2022 12:55
Abonner på Nyheder
Vil du abonnere på Nyheder? – Tilmeld dig vores automatisk nyhedsmail - så får du en mail hver gang siden opdateres.
Vi videregiver ikke din mailadresse til andre parter og anvender den ikke til andre formål. Du kan til enhver tid afmelde dig ved at klikke på Afmeld i de mails du modtager.
Du kan læse mere om hvordan kommunen behandler dine personoplysninger og om dine rettigheder på https://www.syddjurs.dk/databeskyttelse Her finder du også kontaktoplysninger på kommunens databeskyttelsesrådgiver.

Kontakt