SmartSyddjurs

Visionen med SmartSyddjurs

SmartSyddjurs er en vision om et samfund, hvor borgere, virksomheder og det offentlige samarbejder aktivt om at bruge de digitale teknologier til at sikre og udvikle det gode liv i Syddjurs Kommune.

SmartSyddjurs' strategiplan indeholder 3 fokusområder i relation til kommunens udrulning af højhastighedsnet:

  • Turisme
  • Iværksætteri
  • Relationen mellem kommune og borgere / virksomheder

Indenfor hvert område vil borgere, erhvervsliv, foreninger og andre interesserede inviteres til at byde ind med idéer til, hvordan vi kan udnytte højhastighedsnettet til at iværksætte nye tiltag og nye måder at gøre tingene på.

 

En fremtidssikring af kommunen

Syddjurs Kommune har med en ambitiøs udrulning af fibernet til borgere og erhvervsliv i kommunen satset benhårdt på, at en solid digital infrastruktur er nøglen til en fremtidssikring af kommunen. Syddjurs Kommune er en landkommune, men det forventes, at der inden udgangen af 2017 vil være mulighed for at koble sig på højhastighedsnet for 90 % af alle borgere i kommunen. Syddjurs Kommunes nye strategiplan hen imod at blive et ’Smarter Community’ i 2030 skal give inspiration og værktøjer til, hvordan udrulningen af digital infrastruktur styrker kommunens evne til at tiltrække og fastholde borgere og virksomheder, samt styrke turismen.

Læs mere om SmartSyddjurs på https://smartsyddjurs.dk/

Læs mere om SmartSyddjurs strategiplan her

 

På Forkant

Projektet SmartSyddjurs gennemføres som en del af kampagnen 'På forkant’, som Erhvervs- og Vækstministeriet ved Erhvervsstyrelsen, KL og Realdania står bag.

Læs mere om kampagnen På forkant på www.paaforkant.dk

 

Mere information

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om Smart Syddjurs, er du velkommen til at kontakte projektleder Lasse Ziska på lazi@syddjurs.dk eller tlf. 29772980.

Opdateret: 10-05-2019 12:45

Kontakt